16:00

Stureby SK Dam J

Referat: IF Brommapojkarna 5 - Stureby SK Dam J

Nu är det dags för mig (Olle) att göra referatdebut här på laget.se. Det har varit lite oklarheter vem som ska skriva referaten, därav förseningen. Men här kommer alla på samma gång!
Matchen mot Brommapojkarna blev en tuff tillställning. Vi mötte ett fysiskt starkt BP med riktigt tuffa tjejer. Vi hade dessutom inga avbytare i första halvlek och en vikarierande målvakt i Thelma som för övrigt gjorde en hjälteinsats mellan stolparna!
Matchen gick i perioder, få chanser i första halvlek och 0-0 i paus. Vi stod för 2 riktigt fina spelmål i andra halvlek där vi kom runt på kanten och kunde göra mål genom att hitta medspelare snett inåt bakåt. Tyvärr räckte det inte då ett kämpande BP fick in 3 bollar i andra halvlek.
Vi hade tyvärr inte studsen med oss den här söndagen, men tar med oss 2 otroligt fina spelmål!